Slide Shazreeyana Shukri

Jom sertai kelas makeup bersama Kak Love!

Kak Love nak kongsikan tips dan tricks menarik dalam makeup khas untuk semua.

Jom Beat that Base -Makeup & Skincare! Kali ni kak love akan ajar 2 Makeup Look untuk Raya tau!

Kak love tahu ramai yang dekat luar sana, gunakan makeup sebagai medium untuk tingkatkan keyakinan diri sendiri. Jadi Kak Love nak sharekan ilmu makeup yang akan bantu anda tampil lebih yakin dengan makeup look yang tepat dan sesuai.

Kelas Kak Love ni, Kak Love sediakan Khas buat mereka yang :

Nak tingkatkan keyakinan diri dengan makeup

Nak belajar cara untuk create flawless, natural makeup look
Nak sembunyikan flaws and imperfections mereka
Struggle untuk makeup dengan imperfect skin

Apa yang anda akan dapat dalam
kelas makeup online bersama Kak Love ni?

Cara apply makeup dengan lebih confident
Step by step cara create a flawless, natural makeup look
Teknik apply makeup harian anda dengan lebih mudah
Teknik menggunakan brush dengan betul untuk melengkapkan perfect makeup look anda
Teknik expert untuk apply foundation, eyeshadow, mascara, eyeliner, blush, contouring & lipstick
Cara untuk memperbaharui dan memperbaiki kaedah makeup anda secara praktikal
Cara untuk tingkatkan keyakinan diri anda
Keperluan penjagaan kulit & cara untuk mengekalkan kulit yang sihat
Cara untuk menutup cela di wajah untuk tampil lebih yakin
Rahsia makeup tahan lebih lama pada kulit
Teknik eye makeup untuk bentuk mata yang berbeza
Makeup pantas 1 minit on-the-go
Cara memilih foundation yang tepat untuk skin tone anda
Rahsia makeup celebrity nampak 10x lebih cantik

Testimoni

VIRTUAL BEAUTY ACADEMY 1.0

Hasil Makeup

PESERTA VIRTUAL BEAUTY ACADEMY 1.0

Tema makeup class kali ni adalah Raya Makeup Look. Kak Love nak bagi hadiah dekat semua, Kak Love akan ajar 2 MAKEUP LOOK RAYA untuk semua! Kalau nak belajar cara look raya yang tengah trendy sekarang ni, anda wajib join tau kelas ni.

Banyaknya? Biar betul? Mesti mahal kan kalau banyak ilmu yang dapat banyak macam ni?

Tak mahal pun, sebab Kak Love nak bagi harga kasih sayang KHAS BUAT 250 orang terawal yang register dekat bawah!

Kelayakan untuk sertai kelas Kak Love? Tiada! Semua boleh join!

Hanya perlu sediakan benda-benda seperti di bawah:

Sediakan basic makeup set untuk anda praktis makeup semasa kelas
Sediakan cermin berdekatan untuk membantu dapatkan perfect look anda
Sediakan kemahuan untuk belajar dan have fun
Dapatkan pencahayaan yang baik (natural light atau LED light)
Sediakan juga phone, laptop atau ipad untuk tonton online class nanti

Tentative Program:

Tarikh: 27 April 2021
Masa: 9AM – 1PM

HARGA KELAS HANYA RM99 SAHAJA!

TERBUKA KEPADA SEMUA YANG ADA KEMAHUAN UNTUK BELAJAR DAN YANG NAK TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI.

Pakej Virtual Beauty Academy

Basic

Virtual Beauty Academy
RM 99
  • x1 Tiket Virtual Beauty Academy

Tiket + Pakej 1

Virtual Beauty Academy
RM233
RM 188
  • 1x Tiket Virtual Beauty Academy
  • 1x Hydrating Skin Tint 30ml
  • FREE Squishy Love Sponge
Popular

Ticket + Pakej 2

Virtual Beauty Academy
RM505
RM 425
  • 1x Tiket Virtual Beauty Academy
  • 1x Dermova Dream Skin Gel Moisturizer 50g
  • 1x Dermova Hydrating Acne Serum 30ml
  • 1x Hydrating Skin Tint 30ml
  • 1x Glow Cleansing Cream 60ml
  • FREE Squishy Love Sponge
  • FREE Maskara

Anda ada sebarang pertanyaan?

Klik butang whatsapp team kami akan membantu anda